Wat doen we

Van Loon bvba kan als familiebedrijf zo’n veertig jaar ervaring in de bouwsector voorleggen. Het bedrijf werd destijds gesticht door Adriaan Pluym en in 1987 al omgevormd tot Pluym – Van Loon bvba. In die vier decennia specialiseerde het zich in kantoren, appartementen, villa’s en winkels. Ervaring zat dus  en heeft onze firma een sterke reputatie opgebouwd vanuit de Kempen over de ganse provincie Antwerpen.
Onze firma heeft een vijftigtal medewerkers op de werven voor de beton- en metselwerken, echter kan op basis van de behoeften en wensen van de klant dit pakket verder worden uitgebreid tot sleutel-op-de-deur. Hierbij doen we beroep op gespecialiseerde onderaannemers waarmee we  een langdurige samenwerking hebben opgebouwd, deze stellen dezelfde kwaliteitseisen als onze firma en bieden dezelfde service en nazorg.
Pluym - Van Loon - Winkels
Pluym - Van Loon appartementen

Bij veelbelovende projecten met een sterke architectuur is er ook de mogelijkheid om een samenwerking aan te gaan met de grondeigenaar, waarbij Pluym – Van Loon bvba de constructies bouwen en financieren. Alle risico’s zijn bijgevolg voor onze firma, wij beschikken over alle nodige bankgaranties en toelatingen om volgens deze interessante formule te werken. Bovendien begeleiden wij alle toekomstige eigenaars bij het invullen van hun appartement of woning, deze korte communicatielijnen en helder technisch advies zijn bepalend om het gewenste resultaat te bekomen. Uiteraard stappen we heel selectief in projecten waarbij we dit hechte partnership volledig zien zitten.

Onze passie

Woningbouw 91%
Industrie 87%
Commercieel 93%
Residenties 93%
Appartementen 98%
Villabouw 96%